+30.2108943030

Η Εταιρεία μας

Για πάνω από 13 χρόνια η Technodome Technology Solutions έχει υπάρξει πρωτοπόρος στην αγορά των Οικιακών και Κτιριακών Αυτοματισμών, των εγκαταστάσεων Εικόνας και Ήχου και των συστημάτων Δικτύων και Επικοινωνίας. Εργαζόμαστε ακούραστα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε κάθε έργο, επενδύοντας σε νέες τεχνολογίες και τεχνογνωσία που μας επιτρέπει να παρέχουμε ολοκληρωμένες turnkey λύσεις που είναι εύκολες στην χρήση και λειτουργικές εφ’ όρου ζωής, με ολοκληρωμένη υποστήριξη και συντήρηση για όλα τα εκάστοτε εμπλεκόμενα συστήματα.

Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε περιλαμβάνουν την εγκατάσταση και προγραμματισμό οικιακών αυτοματισμών και κεντρικών συστημάτων ελέγχου, εγκατάσταση και ρύθμιση συστημάτων διανομής Εικόνας και Ήχου, εγκαταστάσεις Home Theater, σχεδιασμό, εγκατάσταση και διαχείριση δικτύων φωνής και δεδομένων, εγκαταστάσεις επίγειας και δορυφορικής τηλεόρασης, εμπορικά συστήματα Εικόνας/Ήχου, PA, συνεδριακούς χώρους, συστήματα μετάφρασης και χώρων συναντήσεων, συστήματα ασύρματου HVAC ελέγχου για ανακαινίσεις ή νέες εγκαταστάσεις και οτιδήποτε μπορείτε να φανταστείτε!

Πρόσφατα μπήκαμε και στην αγορά των Συστημάτων Ασφαλείας και Παρακολούθησης, Ανίχνευσης Εισβολής, Ελέγχου Πρόσβασης και Συστημάτων Ψηφιακής Υπογραφής. Διατηρώντας τις αρχές της προσοχής στην λεπτομέρεια και παρέχοντας παραμετροποιημένες λύσεις ανάλογα με τις ανάγκες και απαιτήσεις του κάθε πελάτη σχεδιάζουμε, εγκαθιστούμε, προγραμματίζουμε και υποστηρίζουμε όλα τα συστήματα που απαρτίζουν κάθε έργο.

Πιστεύουμε πως η τεχνολογία μπορεί και πρέπει να κάνει την καθημερινή ζωή μας ευκολότερη. Είναι απολύτως απαραίτητο αυτό να γίνεται με τρόπο φιλικό προς το περιβάλλον και για αυτό σκεφτόμαστε οικολογικά κάθε φορά που σχεδιάζουμε ένα σύστημα, κρατώντας την εξοικονόμηση ενέργειας στην κορυφή των προτεραιοτήτων μας.

Η Technodome είναι μια εταιρεία με βαθιά εμπειρία στον Σχεδιασμό και Υλοποίηση Συστημάτων.

Είτε πρόκειται για ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων, μια πολυτελή κατοικία ή ένα Yacht τελευταίας τεχνολογίας δεν έχουμε συναντήσει ποτέ μια πρόκληση στην οποία αποτύχαμε να ανταπεξέλθουμε στα 13 χρόνια που λειτουργούμε. Η βασική μας αρχή είναι ότι, οι νέες προκλήσεις απαιτούν νέες προσεγγίσεις. Και το νέο είναι αυτό που μας χαρακτηρίζει.

Ολοκληρωμένη Διαχείριση Έργου

Η Technodome και οι συνεργάτες της μπορούν και παρέχουν ολοκληρωμένη Διαχείριση Έργου από την αρχή μέχρι το τέλος της κατασκευής σας.

Κορυφαίες Λύσεις Τεχνολογίας

Η Technodome εξασφαλίζει διαρκώς τη θέση της στην κορυφή των τελευταίων τεχνολογικών εξελίξεων και τάσεων. Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα σας δοθούν επιλογές σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις όταν θα σχεδιάσουμε το ιδανικό σας έργο.

Εμπειρία Μεγάλου Εύρους

Έχουμε ολοκληρώσει με επιτυχία έργα σε όλους τα πεδία, είτε επρόκειτο για οικίες, εργασιακούς χώρους, εστιατόρια, ξενοδοχεία 5 αστέρων ή ακόμα και yacht. Μπορούμε να κάνουμε το ίδιο και για εσάς.

Συντήρηση και Υποστήριξη

Η Technodome έχει την εμπειρία και τους συνεργάτες για να εξασφαλίσει ότι το έργο σας παραμένει σε κορυφαία κατάσταση από τη στιγμή που θα σας παραδοθεί και για πάντα. Η συντήρηση, υποστήριξη και οι προαιρετικές αναβαθμίσεις που προσφέρουμε είναι πάντα σε απόλυτη συμφωνία με τα τελευταία διεθνή πρότυπα.

Κεντρικός Διανομέας

Lithos

Lithos

KNX Equipment

M&K Sound

M&K Sound

Audio Visual Equipment

Ekinex

Ekinex

KNX Equipment

Embedded

Embedded

KNX Equipment

GVS

GVS

KNX Equipment

Sonos

Sonos

Audio Visual Equipment

Ενδιαφερόμαστε για τα προϊόντα σας!

 

Γραφτείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε πρώτοι τις προσφορές μας στο Email σας. 

 

 

Η εγγραφή σας έγινε με επιτυχία!