+30.2108943030

Τεχνολογίες Αιχμής

Υπηρεσίες

Η Technodome με το μεγάλο εύρος εμπειρίας, την εξειδίκευση και το πλήρες εύρος συνεργατών μπορεί και παρέχει ένα πλήρες φάσμα τεχνολογικών λύσεων για κάθε είδους έργο.

iRidium Mobile

Το iRidium είναι η κορυφαία επιλογή ανάμεσα σε πακέτα λογισμικού για την οπτικοποίηση και έλεγχο οποιουδήποτε Συστήματος Αυτοματισμού, Οπτικοακουστικού Εξοπλισμού και Media Servers με ενσωμάτωση πλήρως αμφίδρομης επικοινωνίας. Επιτρέπει τον έλεγχο οποιοδήποτε εξοπλισμού, από οποιοδήποτε λειτουργικό σύστημα και συσκευή χρησιμοποιώντας ένα πλήρως και εύκολα προσαρμοζόμενο περιβάλλον ελέγχου.

Τεχνολογικός Εξοπλισμός

Η συνεχής αναζήτηση μας για καινοτόμες λύσεις μας έχει κρατήσει στην αιχμή των εξελίξεων της αγοράς και μας οδήγησε σε συνεργασίες με μερικούς από τους πλέον βραβευμένους και περιζήτητους κατασκευαστές όπως οι Lithoss, MK Sound, Ekinex,DoorBird,Sonos,TAL, Weinzierl, Embeddex etc.

Εμπειρία και Καινοτομία

Εταιρικό Προφίλ

Υπηρεσίες

Η Technodome Technology Solutions είναι ηγέτης της αγοράς στα πεδία των Οικιακών και Κτιριακών Αυτοματισμών, Εγκαταστάσεων Εικόνας και Ήχου, Δικτυακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων, Συστημάτων Ασφαλείας καθώς και Σχεδιασμό και Υλοποίηση Τεχνολογικών Συστημάτων. Με πάνω από 13 χρόνια εμπειρίας σε Κατοικίες, Χώρους Εμπορικής Χρήσης, Χώρους Υγείας, Εργασιακά Περιβάλλοντα, Εγκαταστάσεις Φιλοξενίας και Θαλάσσιων Σκαφών μπορούμε με σιγουριά να παραδώσουμε το έργο σας ακριβώς όπως το έχετε φανταστεί.

iRidium Mobile

  • Λειτουργεί σε όλες τις δημοφιλείς συσκευές και panels.
  • Ξεκινά μια διεπαφή που δημιουργήθηκε στο  iRidium studio.
  • Επιτρέπει τον έλεγχο πολλών αντικειμένων (για παράδειγμα, ενός σπιτιού, ενός διαμερίσματος και ενός γραφείου) από ένα Project. Είναι επίσης δυνατή η εναλλαγή μεταξύ διαφόρων Project σε μία εφαρμογή.
  • To i3 pro μπορεί να λειτουργήσει με ένα διακομιστή (server) καθώς και χωρίς αυτό. Η χρήση χωρίς διακομιστή (server)  είναι κατάλληλη σε περιπτώσεις που απαιτείται μόνο καλή οπτικοποίηση (για παράδειγμα, για τον έλεγχο του οικιακού κινηματογράφου ή για έργα AMX και Crestron ή έργα KNX μικρής κλίμακας) και δεν απαιτούνται λειτουργίες διακομιστή (server).

Εξοπλισμός Αιχμής

Η Technodome είναι επίσημος διανομέας για μερικούς από τους πλέον βραβευμένους και περιζήτητους κατασκευαστές τεχνολογικού εξοπλισμού στην Ευρώπη.

Lithoss

Ekinex

Weinzierl

MKSound

TAL

DoorBird

Embeddex

Ενδιαφερόμαστε για τα προϊόντα σας!

 

Γραφτείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε πρώτοι τις προσφορές μας στο Email σας. 

 

 

Η εγγραφή σας έγινε με επιτυχία!