+30.2108943030

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Μπορούμε να υλοποιήσουμε οτιδήποτε έχετε φανταστεί

Υπηρεσιες

Η Technodome μπορεί και σας παρέχει ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών σε ότι αφορά τον ηλεκτρολογικό σας εξοπλισμό.

Ηλεκτρολογικες / ΚΝΧ Εγκαταστασεις

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε με το σχεδιασμό και την προμήθεια του ηλεκτρολογικού σας εξοπλισμού, είτε χρειάζεστε μερικά αξιόπιστα τεχνολογικά προϊόντα, είτε μια πλήρη εγκατάσταση έξυπνου σπιτιού.

Οπτικοακουστικη

Με τις λύσεις μας θα έχετε πρόσβαση στις τελευταίες Τεχνολογίες Εικόνας και Ήχου, που θα μεταμορφώσουν τον τρόπο που σκέφτεστε για την χώρο σας.

Εγκαταστασεις Ασφαλειας

Με τις λύσεις τεχνολογίας που διαθέτουμε, μπορούμε να σας προσφέρουμε οποιοδήποτε βαθμό ασφαλείας επιθυμείτε για το χώρο σας, από βασική ασφάλεια μέχρι εξειδικευμένες βιομετρικές υλοποιήσεις που είναι κυριολεκτικά αδιαπέραστες.

Οπτικοποιηση (iRidium Mobileι

Το iRidium Mobile είναι ή κορυφαία πλατφόρμα ελέγχου και οπτικοποίησης στην Ευρώπη που μπορεί να παραμετροποιηθεί πλήρως για το έργο σας.

Home Cinemas

Η Technodome θεωρείται πρωτοπόρος στο σχεδιασμό χώρων Home Theater και είναι κεντρικός διανομέας για μερικούς από τους πιο γνωστούς Ευρωπαϊκούς οίκους τεχνολογίας του χώρου.

Δικτυα

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας μπορεί να σας βοηθήσει με προτάσεις και τον τελευταίο εξοπλισμό για να δημιουργήσετε δίκτυα υψηλής αξιοπιστίας σχεδιασμένα συγκεκριμένα για το χώρου σας.

Οπτικοποιηση iRidium Mobile

Το iRidium Mobile είναι ή κορυφαία πλατφόρμα ελέγχου και οπτικοποίησης στην Ευρώπη που μπορεί να παραμετροποιηθεί πλήρως για το έργο σας. Οι τελευταίες ενημερώσεις του iRidium ενσωματώνουν μια πολύ εύκολη εφαρμογή δημιουργίας περιβάλλοντος ελέγχου που μπορείτε να χειριστείτε ακόμα και από το tablet σας!

Το iRidium λειτουργεί σε όλα τα λειτουργικά συστήματα, με οποιοδήποτε εξοπλισμό, οποιοδήποτε συνδυασμό τεχνολογίας και οποιαδήποτε λειτουργία χρονισμού και προγραμματισμού μπορείτε να φανταστείτε.

Διατίθενται Άδειες για έργα οποιουδήποτε είδους και μεγέθους.

Home Theaters

Η δημιουργία αποκλειστικών χώρων προβολής είναι επίσης ένα από τα κύρια πεδία ειδικότητας μας και μια από τις περιοχές που ειδικευόμαστε για αρκετά χρόνια. Η Technodome θεωρείται πρωτοπόρος στο σχεδιασμό χώρων Home Theater και είναι κεντρικός διανομέας για μερικούς από τους πιο γνωστούς Ευρωπαϊκούς κατασκευαστές Προβολέων, Συστημάτων Ήχου και Φωτισμού Home Cinema στην Ευρώπη.

Είμαστε υπερήφανοι για την ικανότητα που έχουμε να δημιουργούμε την πιο αποτελεσματική εγκατάσταση Home Cinema για το περιβάλλον σας.

Δικτυα

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας μπορεί να σας βοηθήσει με προτάσεις και τον τελευταίο εξοπλισμό για να δημιουργήσετε δίκτυα υψηλής αξιοπιστίας σχεδιασμένα συγκεκριμένα για την μοναδικότητα του χώρου σας.

Οι προτάσεις μας μπορούν να συνδυάσουν επίγειες γραμμές με ασύρματα δίκτυα μεταφοράς ώστε να δημιουργηθεί το βέλτιστο αποτέλεσμα για σπίτια, εργασιακούς χώρους ή εμπορικές τοποθεσίες.

Ελατε να κανουμε το Οραμα Σας Πραγματικοτητα

Λεωφόρος Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 21

Γλυφάδα, 166 75, Αττική, Αθήνα, Ελλάδα

info@technodome.gr

+30.2108943030

Ενδιαφερόμαστε για τα προϊόντα σας!

 

Γραφτείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε πρώτοι τις προσφορές μας στο Email σας. 

 

 

Η εγγραφή σας έγινε με επιτυχία!