+30.2108943030

Τεχνολογίες Αιχμής

Υπηρεσίες

Η Technodome με το μεγάλο εύρος εμπειρίας, την εξειδίκευση και το πλήρες εύρος συνεργατών μπορεί και παρέχει ένα πλήρες φάσμα τεχνολογικών λύσεων για κάθε είδους έργο.

iRidium Mobile

Το iRidium είναι η κορυφαία επιλογή ανάμεσα σε πακέτα λογισμικού για την οπτικοποίηση και έλεγχο οποιουδήποτε Συστήματος Αυτοματισμού, Οπτικοακουστικού Εξοπλισμού και Media Servers με ενσωμάτωση πλήρως αμφίδρομης επικοινωνίας. Επιτρέπει τον έλεγχο οποιοδήποτε εξοπλισμού, από οποιοδήποτε λειτουργικό σύστημα και συσκευή χρησιμοποιώντας ένα πλήρως και εύκολα προσαρμοζόμενο περιβάλλον ελέγχου.

Τεχνολογικός Εξοπλισμός

Η συνεχής αναζήτηση μας για καινοτόμες λύσεις μας έχει κρατήσει στην αιχμή των εξελίξεων της αγοράς και μας οδήγησε σε συνεργασίες με μερικούς από τους πλέον βραβευμένους και περιζήτητους κατασκευαστές όπως οι Lithoss, MK Sound, Ekinex, GVS, Sonos, Integra και Embeddex.

Εμπειρία και Καινοτομία

Εταιρικό Προφίλ

Υπηρεσίες

Η Technodome Technology Solutions είναι ηγέτης της αγοράς στα πεδία των Οικιακών και Κτιριακών Αυτοματισμών, Εγκαταστάσεων Εικόνας και Ήχου, Δικτυακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων, Συστημάτων Ασφαλείας καθώς και Σχεδιασμό και Υλοποίηση Τεχνολογικών Συστημάτων. Με πάνω από 13 χρόνια εμπειρίας σε Κατοικίες, Χώρους Εμπορικής Χρήσης, Χώρους Υγείας, Εργασιακά Περιβάλλοντα, Εγκαταστάσεις Φιλοξενίας και Θαλάσσιων Σκαφών μπορούμε με σιγουριά να παραδώσουμε το έργο σας ακριβώς όπως το έχετε φανταστεί.

iRidium Mobile

To iRidium Mobile είναι η κορυφαία πλατφόρμα οπτικοποίησης και ελέγχου από πλευράς σταθερότητας, κόστους, συμβατότητας και ευκολίας εγκατάστασης.

Μπορείτε να δημιουργήσετε οποιοδήποτε περιβάλλον φανταστείτε, με ατελείωτες επιλογές παραμετροποίησης χρησιμοποιώντας τον iRidium GUI Editor ενώ ο έλεγχος μπορεί να προέρχεται από όλες τις διαθέσιμες πλατφόρμες της αγοράς είτε είναι iOS, Android, Windows 7/8/10 ή MacOS για οποιοδήποτε σύστημα αυτοματισμού, εξοπλισμό Εικόνας/Ήχου και Media Servers χρησιμοποιώντας ένα κοινό περιβάλλον ελέγχου.

Με τις τελευταίες ενημερώσεις στην πλατφόρμα, η δημιουργία ενός περιβάλλοντος που να χειρίζεται όλες τις συσκευές σας είναι πλέον μια διαδικασία drag-and-drop η οποία μπορεί να γίνει κυριολεκτικά μέσα σε διάστημα λεπτών από το tablet σας.

Η Technodome είναι ο Κεντρικός Συνεργάτης Διανομής του iRidium Mobile, παρέχοντας Άδειες και ολοκληρωμένες Εγκαταστάσεις. Για περισσότερα διαβάστε παρακάτω.

Εξοπλισμός Αιχμής

Η Technodome είναι επίσημος διανομέας για μερικούς από τους πλέον βραβευμένους και περιζήτητους κατασκευαστές τεχνολογικού εξοπλισμού στην Ευρώπη.

Lithoss

Ekinex

GVS

MKSound

Sonos

Integra

Embeddex

Μιλήστε Μας

Αφήστε το όνομα και το email σας παρακάτω μαζί με τις πληροφορίες που θέλετε στο χώρο μηνύματος. Ή καλέστε μας στο +30.2108943030.

Ενδιαφερόμαστε για τα προϊόντα σας!

 

Γραφτείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε πρώτοι τις προσφορές μας στο Email σας. 

 

 

Η εγγραφή σας έγινε με επιτυχία!