+30.2108943030

Ηλεκτρολογικές / ΚΝΧ Εγκαταστάσεις

Μπορούμε να καλύψουμε όλες τις ανάγκες του έργου σας. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε με το σχεδιασμό και την προμήθεια του ηλεκτρολογικού σας εξοπλισμού, είτε χρειάζεστε μερικά αξιόπιστα τεχνολογικά προϊόντα, είτε μια πλήρη εγκατάσταση έξυπνου σπιτιού από την αρχή μέχρι το τέλος. Από τον εξοπλισμό αυτοματισμού υψηλού επιπέδου έως τις υπηρεσίες οπτικοποίησης, ελέγχου και εγκατάστασης, η Technodome είναι εδώ για να βοηθήσει σε όλα τα βήματα σας.

iRidium Mobile

Το iRidium Mobile είναι ή κορυφαία πλατφόρμα ελέγχου και οπτικοποίησης στην Ευρώπη που μπορεί να παραμετροποιηθεί πλήρως για το έργο σας. Οι τελευταίες ενημερώσεις του iRidium ενσωματώνουν μια πολύ εύκολη εφαρμογή δημιουργίας περιβάλλοντος ελέγχου που μπορείτε να χειριστείτε ακόμα και από το tablet σας! Το iRidium λειτουργεί σε όλα τα λειτουργικά συστήματα, με οποιοδήποτε εξοπλισμό, οποιοδήποτε συνδυασμό τεχνολογίας και οποιαδήποτε λειτουργία χρονισμού και προγραμματισμού μπορείτε να φανταστείτε. Διατίθενται Άδειες για έργα οποιουδήποτε είδους και μεγέθους.

Οπτικοακουστικά

Οι Οπτικοακουστικές εγκαταστάσεις είναι το βασικό πεδίο εξειδίκευσης μας. Μπορούμε σας βοηθήσουμε με Εγκαταστάσεις Οικίας, Διανομή Εικόνας και Ήχου μέσω Δικτύων, εγκαταστάσεις Συνεδριακών Χώρων και οποιοδήποτε συνδυασμό ή ιδέα μπορείτε να σκεφτείτε. Με τις λύσεις μας μπορείτε να είστε σίγουροι οτι θα έχετε πρόσβαση στις τελευταίες Τεχνολογίες Εικόνας και Ήχου, που θα μεταμορφώσουν τον τρόπο που σκέφτεστε για την Οπτικοακουστική.

Home Cinemas

Η δημιουργία αποκλειστικών χώρων προβολής είναι επίσης ένα από τα κύρια πεδία ειδικότητας μας και μια από τις περιοχές που ειδικευόμαστε για αρκετά χρόνια. Η Technodome θεωρείται πρωτοπόρος στο σχεδιασμό χώρων Home Theater και είναι κεντρικός διανομέας για μερικούς από τους πιο γνωστούς Ευρωπαϊκούς κατασκευαστές Προβολέων, Συστημάτων Ήχου και Φωτισμού Home Cinema στην Ευρώπη. Είμαστε υπερήφανοι για την ικανότητα που έχουμε να δημιουργούμε την πιο αποτελεσματική εγκατάσταση Home Cinema για το χώρο σας.

Εγκαταστάσεις Ασφαλείας

Με τις λύσεις τεχνολογίας που διαθέτουμε, μπορούμε να σας προσφέρουμε οποιοδήποτε βαθμό ασφαλείας επιθυμείτε για το χώρο σας, από βασική ασφάλεια μέχρι εξειδικευμένες βιομετρικές υλοποιήσεις που είναι κυριολεκτικά αδιαπέραστες. Οι υλοποιήσεις μας μπορούν να σας βοηθήσουν με ανίχνευσεις εισβολής πολλαπλών επιπέδων, δωμάτια ασφαλείας, χώρους αποθήκευσης με ηλεκτρονική και βιομετρική ασφάλεια καθώς και δίκτυα με κάμερες υψηλής αξιοπιστίας.

Δίκτυα

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας μπορεί να σας βοηθήσει με προτάσεις και τον τελευταίο εξοπλισμό για να δημιουργήσετε δίκτυα υψηλής αξιοπιστίας σχεδιασμένα συγκεκριμένα για την μοναδικότητα του χώρου σας. Οι προτάσεις μας μπορούν να συνδυάσουν επίγειες γραμμές με ασύρματα δίκτυα μεταφοράς ώστε να δημιουργηθεί το βέλτιστο αποτέλεσμα για σπίτια, εργασιακούς χώρους ή εμπορικές τοποθεσίες.

Επικοινωνήστε Μαζί Μας για το Έργο Σας

Ενδιαφερόμαστε για τα προϊόντα σας!

 

Γραφτείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε πρώτοι τις προσφορές μας στο Email σας. 

 

 

Η εγγραφή σας έγινε με επιτυχία!