+30.2108943030

Κατοικίες

Η εμπειρία μας στην κατασκευή του ιδανικού σπιτιού είναι απαράμιλλη, με τις υπηρεσίες μας να καλύπτουν Οικιακούς Αυτοματισμούς, Διανομή Εικόνας και Ήχου, Home Cinemas, Εγκαταστάσεις Ασφαλείας και Δίκτυα Δεδομένων. Μπορούμε να σας προμηθεύσουμε με ένα ευρύ φάσμα λύσεων για μικρά διαμερίσματα αλλά και πολυτελείς βίλες και να τις παραμετροποιήσουμε ανάλογα με τις ιδέες και τα όνειρα σας.

Εμπορικοί Χώροι

Η Technodome έχει σημαντική εμπειρία σε εστιατόρια και εμπορικούς χώρους με πελάτες της πολλά γνωστά ονόματα του χώρου. Μπορούμε εύκολα να μετατρέψουμε την επιχείρηση σας σε ένα εξαιρετικά λειτουργικό και βελτιστοποιημένο έργο τέχνης υψηλής τεχνολογίας, που θα την καταστήσει ευκολότερη στη διαχείριση, αποτελεσματικότερη και θα αυξήσει την προσέλκυση πελατών σας.

Εργασιακοί Χώροι

Οι εργασιακοί χώροι έχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις που πρέπει να λαμβάνουν υπόψη τους το χρόνο που ξοδεύουν οι εργαζόμενοι σε αυτούς καθημερινά, το επίδραση που έχουν στην παραγωγικότητα τους και το γεγονός ότι ένας εμφανίσιμος, αποτελεσματικός και λειτουργικός χώρος εργασίας είναι το καλύτερο εξώφυλλο για την εταιρεία σας. Έχοντας ολοκληρώσει αρκετά τέτοια έργα, μπορούμε με αυτοπεποίθηση να σας δώσουμε ιδέες που θα αλλάξουν δραστικά την άποψη που έχετε για το χώρο σας.

Εγκαταστάσεις Υγείας

Η Technodome έχει ευρεία κατανόηση των ειδικών αναγκών και απαιτήσεων των εγκαταστάσεων υγείας και των τελευταίων Ευρωπαϊκών Προτύπων Υγείας και Ασφαλείας καθώς και των τελευταίων εξελίξεων της αγορά. Η εμπειρίας μας περιλαμβάνει χώρους υγείας κάθε είδους, από χώρους αναμονής μέχρι πλήρως εξοπλισμένους χειρουργικούς θαλάμους υψηλής τεχνολογίας.

Yachts

Με την πρόσφατη επέκταση μας σε πλωτά έργα (Yachts), η Technodome εξελίσσεται γοργά στην κορυφή του χώρου της παροχής και εγκατάστασης ηλεκτρονικού εξοπλισμού και αυτοματισμών σκαφών.

Μονάδες Φίλοξενείας

Η εμπειρία μας στο χώρο της Φιλοξενίας είναι μοναδική. Μπορούμε να καλύψουμε όλες τις απαιτήσεις σας ανεξάρτητα από το μέγεθος του έργου σας. Ξεκινώντας από μικρούς ξενώνες και φτάνοντας σε ξενοδοχειακές μονάδες 5 αστέρων η Technodome είναι η εταιρεία που θα καλύψει κάθε βήμα της κατασκευής ή ανακαίνισης σας.

Ενδιαφερόμαστε για τα προϊόντα σας!

 

Γραφτείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε πρώτοι τις προσφορές μας στο Email σας. 

 

 

Η εγγραφή σας έγινε με επιτυχία!