+30.2108943030

Δημιουργήστε Οποιοδήποτε Γραφικό Περιβάλλον

Ενθουσιάστε τους πελάτες σας! Δημιουργήστε μοναδικά περιβάλλοντα ελέγχου με τις απεριόριστες δυνατότητες του iRidium GUI Editor.

Συμβατό με Οποιαδήποτε Συσκευή Ελέγχου

Πραγματικά συμβατό με όλες τις πλατφόρμες! Έλεγχος από οποιαδήποτε συσκευή: iOS, Android, Windows 7/8/10 ή Mac.

Ελέγξτε Εξοπλισμό Οποιασδήποτε Εταιρείας

Κανένας περιορισμός! Ελέγξτε οποιοδήποτε σύστημα αυτοματισμού, εξοπλισμό Εικόνας / Ήχου και Media Server χρησιμοποιώντας το ίδιο περιβάλλον.

Πολλαπλές Επιλογές Αδειών

Οι επιλογές αδειών του iRidium Mobile είναι διαθέσιμες για έργα κάθε μεγέθους είτε πρόκειται για μια μικρή κατοικία, ένα εστιατόριο, ένα yacht ή ακόμα και ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων.

Τι είναι το iRidium Mobile ;

 

Με το iRidium Mobile, βρήκαμε τη λύση της διαχείρισης όλων των συσκευών, συστημάτων και μικροσυσκευών ενός χώρου καθώς και του μεταξύ τους συγχρονισμού. Με μια εγκατάσταση iRidium Mobile, τα πάντα μπορούν να ελεγχθούν, μέσα από ένα πλήρως παραμετροποιήσιμο γραφικό περιβάλλον από το smartphone, tablet ή desktop μηχάνημα σας.

Δείτε την σύντομη παρουσίαση που καλύπτει τη χρήση και τις δυνατότητες του iRidium Mobile.

Σχεδιάστε το Ιδανικό Γραφικό Περιβάλλον

Το iRidium Mobile περιλαμβάνει ένα μοναδικό και εύκολο GUI Editor που σας επιτρέπει να σχεδιάσετε οποιοδήποτε γραφικό περιβάλλον μπορείτε να φανταστείτε. Οι περισσότερες λειτουργίες εκτελούνται μέσω μιας drag-and-drop εφαρμογής ενώ η τελευταία ενημέρωση έχει φέρει τον editor πλέον και στο tablet σας. Ο GUI Editor σας επιτρέπει να προγραμματίσετε οποιαδήποτε λειτουργία σε οποιοδήποτε συνδυασμό συσκευών με εξαιρετικά λεπτομερείς λειτουργίες ολίσθησης και χρονοπρογραμματισμού.

Συμβατότητα με οποιαδήποτε Συσκευή Ελέγχου

Τα γραφικά περιβάλλοντα που δημιουργούνται από το iRidium Mobile μπορούν να ρυθμιστούν για να λειτουργούν σε όλες τις εμπορικές πλατφόρμες και όλα τα λειτουργικά συστήματα. Αυτό περιλαμβάνει έλεγχο από συσκευές iOS (iPhone, iPad), Android smartphones και tablets, συσκευές Mac καθώς και Windows smartphones, tablets και desktop PCs (υποστηρίζοντας Windows 7, 8 και 10).

Ελέγξτε Οποιοδήποτε Εξοπλισμό

 

Με μία εγκατάσταση iRidium Mobile μπορείτε να ελέγξετε οποιοδήποτε σύστημα Αυτοματισμού, εξοπλισμό Εικόνας/Ήχου και Media Server. Όχι μόνο υποστηρίζονται όλα τα πρωτόκολλα της αγοράς, αλλά διαφορετικοί εξοπλισμοί μπορούν να συντονιστούν για να συνεργαστούν με συγκεκριμένες λειτουργίες χρονοπρογραμματισμού. Οποιοσδήποτε συνδυασμός συσκευών μπορεί να συμπεριληφθεί σε ένα ενιαίο περιβάλλον iRidium. Όλες οι συσκευές τεχνολογίας σας μπορούν να είναι στα δάχτυλα σας σε ένα κεντρικό περιβάλλον ελέγχου.

Επικοινωνήστε Μαζί Μας για Επιλογές Αδειών

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για λύσεις για το Έργο σας και διαθέσιμες επιλογές αδειών.

Λάβετε στο email σας τις προσφορές μας

 

Γραφτείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε πρώτοι τις προσφορές μας στο Email σας. 

 

 

Η εγγραφή σας έγινε με επιτυχία!

Pin It on Pinterest

Share This