+30.2108943030

Εξοπλισμός Αυτοματισμών / ΚΝΧ

Εξοπλισμός σχεδιαστών υψηλής αισθητικής συμβατός με το ΚΝΧ (και άλλα πρότυπα αυτοματισμού). Η Technodome προσφέρει μοναδικές επιλογές για το οικιακό ή επαγγελματικό έργο σας.

Εξοπλισμός Εικόνας / Ήχου

Απευθείας διανομή εξοπλισμού υψηλής πιστότητας Εικόνας / Ήχου από τις πιο καινοτόμες εταιρείες στην Ευρώπη. Υλοποίηση οποιασδήποτε ιδέας μπορείτε να φανταστείτε.

Εξοπλισμός Ασφαλείας

Η Technodome είναι ένας από τους πρωτοπόρους στο χώρο της ασφάλειας χώρων. Μπορούμε να σας προμηθεύσουμε με ανίχνευση εισόδου πολλαπλών επιπέδων, με κεντρικούς ελέγχους και απομακρυσμένες ειδοποιήσεις σε όλες τις πλατφόρμες.

Εξοπλισμός KNX

Η Technodome είναι επίσημος διανομέας μερικών από τις πιο καινοτόμους κατασκευαστές εξοπλισμού στην Ευρώπη.

Lithoss Designed Switches

Η Lithoss NV, μια διεθνώς γνωστή εταιρεία του Βελγίου, είναι ήδη 10 χρόνια ενεργή με τους παραδοσιακούς χειροποίητους πολυτελείς διακόπτες της. Αυτοί οι διακόπτες παρέχονται σε αποκλειστικά φινιρίσματα χρησιμοποιώντας μοναδικά υλικά (Ανοξείδωτο ατσάλι, Zincor, Zamav, Bras, κλπ) είναι πολύ υψηλής ποιότητας και κατασκευάζονται αποκλειστικά στο Βέλγιο. Συνδιάστε σε ένα ενιαίο πλαίσιο τα στοιχεία που θέλετε με ένα μοναδικό τρόπο φινιρίσματος. Πρίζες – Φωτιστικό – USB – Διακόπτες όλα σε ένα ενιαίο πλαίσιο. 

DoorBird

Απαντήστε την πόρτα σας οπουδήποτε. Με το DoorBird δεν χάνετε ποτέ έναν επισκέπτη. Περισσότερο από απλά μια θυροτηλεόραση ειδοποίησης στο smartphone σας όταν πατηθεί το κουδούνι. Μπορείτε να δείτε τους επισκέπτες σας, να τους μιλήσετε και να ανοίξετε την πόρτα – από οπουδήποτε στον κόσμο – μέσω smartphone και tablet. Το DoorBird αντιπροσωπεύει το συνδυασμό αποκλειστικού σχεδιασμού με την πιο πρωτοποριακή τεχνολογία IP στον τομέα της επικοινωνίας θυρών.

Ekinex

Η SBS είναι μια ιταλική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1994, ενεργή σε εθνικό και διεθνές επίπεδο στο χώρο των εμπορικών ηλεκτρονικών προϊόντων. Ευρισκόμενη για περίπου δύο δεκαετίες στο χώρο, η SBS αναπτύσσει προϊόντα και εφαρμογές για κινητά τηλέφωνα και πλατφόρμες πληροφορικής. Η ευρεία και καινοτόμα γκάμα προϊόντων της που περιλαμβάνει περίπου 2,500 διαφορετικά αντικείμενα, αναβαθμίζεται συνεχώς για να συναντήσει τις ανάγκες μια συνεχώς εξελισσόμενης αγοράς.

Embedded

Η Embedded Systems SIA είναι μέτοχος της KNX Association, και Μέλος της EnOcean Alliance. Τα πεδία στα οποία ειδικεύεται είναι: Κατασκευή χειριστηρίων και παροχή λύσεων για εφαρμογές κτιριακών και οικιακών αυτοματισμών, κατασκευή υψηλής πιστότητας streaming συσκευών αναπαραγωγής, παροχή λύσεων ενεργών ηχείων καθώς και συσκευές μηνυμάτων GSM σταθερών χρεώσεων για διαχείριση στόλου.

Siemens GAMMA Instabus

Ο δοκιμασμένος έλεγχος κτιρίων Gamma είναι βασισμένος στο παγκόσμιο ανοιχτό πρότυπο KNX. Το KNX επιτρέπει σε όλα τα στοιχεία των οικιακών και κτιριακών συστημάτων να δικτυώνονται ευέλικτα μέσω των δύο καλωδίων του καλωδίου Bus. Είτε θέλετε να πραγματοποιήσετε πολύπλοκα πολυχρηστικά συστήματα είτε ψάχνεται για μικρές λύσεις – η τεχνολογία KNX μπορεί να προσαρμοστεί στις προσωπικές σας ανάγκες.

Εξοπλισμός Εικόνας / Ήχου

Παρέχουμε μια από τις μεγαλύτερες γκάμες εξοπλισμού για τις ανάγκες Εικόνας και Ήχου που έχετε και είμαστε κεντρικοί διανομείς για αρκετές εταιρείες καταναλωτών.

Denon

Η Κληρονομιά Πρωτοπορίας της Denon και η ιστορία 100 ετών που έχει στην παράδοση πανίσχυρων οπτικοακουστικών εμπειριών σηματοδοτεί το δρόμο της εταιρείας στο μέλλον. Η Denon πάντα κοιτά μπροστά, εξελισσόμενη και διαρκώς αναζητώντας τρόπους για να μεταμορφώσει ιδέες σε μοναδικές καινοτομίες.

M&K Sound

Για περίπου 40 χρόνια τα ηχεία της M&K Sound κατέχουν μια σταθερή φήμη ως τα καλύτερα του κόσμου, παραδίδοντας τα υψηλότερα επίπεδα απόδοσης σε καταναλωτές και επαγγελματίες. Τα επαγγελματικά συστήματα παρακολούθησης της M&K Sound έχουν γίνει το πρότυπο για stereo και πολυκαναλική παραγωγή μουσικής και ήχου ταινιών.

Sonos

To Sonos είναι ένα έξυπνο σύστημα ηχείων που κάνει streaming την αγαπημένη σας μουσική σε οποιοδήποτε δωμάτιο ή ακόμα και όλα τα δωμάτια. Ελέγξτε τη μουσική σας με μία απλή εφαρμογή, και γεμίστε το σπίτι σας με αγνό, καθαρό ήχο.

Yamaha

Η Yamaha είναι μια εταιρεία τα προϊόντα της οποίας είναι συνώνυμα με την “ποιότητα”. Η “ποιότητα” είναι μια από αυτές τις λέξεις που σημαίνουν πολλά. Μπορεί να σημαίνει διαφορετικά πράγματα για διαφορετικούς ανθρώπους σε διαφορετικά χρονικά διαστήματα, αλλά στη Yamaha ισχύει για ένα ολόκληρο φάσμα εννοιών που σχηματίζουν τη ραχοκοκκαλιά μιας μοναδικά συνειδητής προσέγγισης για την ανάπτυξη και κατασκευή των εμπορευμάτων της.

Συστήματα Ασφαλείας

Η Technodome συνεργάζεται με κατασκευαστές συστημάτων ασφαλείας υψηλής τεχνολογίας και μπορεί να σας προμηθεύσει με οποιοδήποτε σύστημα ασφαλείας μπορείτε να φανταστείτε.

Paradox

Για την Paradox, η αποστολή είναι να παρέχει στους πελάτες της προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, να κατασκευάζει καινοτόμα και ποιοτικά προϊόντα, και να εμπλουτίζει διαρκώς την ομάδα της με ισχυρούς πελάτες, υπαλλήλους και προμηθευτές. Η ομάδα της θεωρείται απόλυτα αφοσιωμένη στο να κινείται προς τα εμπρός, με ένα μοναδικό και κοινό στόχο.

Κάμερες Ασφαλείας Axis

Η Axis είναι η κορυφαία εταιρεία στο χώρο του δικτυακού βίντεο. Η Axis εφηύρε την πρώτη δικτυακή κάμερα στον κόσμο το 1996 και από τότε είναι καινοτόμος εταιρεία στην παρακολούθηση μέσω βίντεο, αυξάνοντας την ασφάλεια εκατομμυρίων ανθρώπων παγκοσμίως και βοηθώντας να καλυφθεί η αυξανόμενη ανάγκη για ένα εξυπνότερο πιο ασφαλές κόσμο.

Έγκαιρη Υποστήριξη

Παρέχουμε πλήρη και έγκαιρη υποστήριξη για όλα τα προϊόντα που έχουμε. Είμαστε πλήρως ενημερωμένοι και ειδικευμένοι σε κάθε κομμάτι τεχνολογικού εξοπλισμού που διαθέτουμε.

Καινοτόμες Ιδέες

Όχι μόνο μπορούμε να ικανοποιήσουμε κάθε ανάγκη σας, μπορούμε και να προτείνουμε λύσεις βασισμένες στο όραμα που έχετε για το έργο σας και τις απαιτήσεις και δυνατότητες του χώρου σας. Οι ειδικοί μας είναι διαθέσιμοι για να συζητήσουν διάφορες ιδέες μαζί σας.

Προηγμένη Τεχνολογία

Όλα τα προϊόντα μας είναι στην αιχμή των τεχνολογικών εξελίξεων. Αυτό σημαίνει ότι θα βρείτε τα τελευταία προϊόντα που δεν θα “παλιώσουν” για πολύ πολύ καιρό.

Ξεκάθαρη Επικοινωνία

Είναι βασική μας αρχή να επικοινωνούμε μαζί σας αποτελεσματικά για τις παραδόσεις, τις ημερομηνίες ολοκλήρωσης στο έργο σας καθώς και για τις απαιτήσεις των προϊόντων μας. Κρυφά κόστη και εξαιρέσεις στις ημερομηνίες δεν είναι μέρος της πολιτικής μας.

Επικοινωνήστε Μαζί Μας Σήμερα Για Αναλυτικές Τιμές

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για μια προσφορά για το έργο σας καθώς και για τις διαθέσιμες επιλογές προϊόντων.

Ενδιαφερόμαστε για τα προϊόντα σας!

 

Γραφτείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε πρώτοι τις προσφορές μας στο Email σας. 

 

 

Η εγγραφή σας έγινε με επιτυχία!